duo Wahine

 

 

Wahine

 

Een eigenwijs duo zang en gitaar 

Al vanaf jongs af aan maken Fenna en Elke samen muziek, sinds Fenna bij Elke in de buik zat…. maar zij zijn niet alleen moeder en dochter, ook zielenzusjes, vriendinnen, speelkameraden, uitdagende spiegels en inspirerende collega’s.
Wahine is Hawaïaans voor “vrouwen”. Deze twee sensitieve vrouwen benaderen het leven graag vanuit een speels, vrouwelijke invalshoek, en geloven dan ook dat de dagelijkse realiteit  prettiger en gemakkelijker wordt wanneer je die met een open blik, en veel zachtheid en lichtheid benadert. Met de ervaring dat lijden zich kan omzetten in bewustzijn en levensgeluk, wanneer je er wat licht op laat schijnen.

Hun verbindende en verstillende muziek uit alle windstreken is de drager van deze intentie. Ze nemen je mee naar de plek in jezelf waar je ontspannen jezelf kunt zijn, je veilig en gewaardeerd voelt, genietend en vol creatiekracht. Daar kunnen wonderen gebeuren!

Out beyond ideas of wrongdoing and rightdoing there is a field. I’ll meet you there.’ ~ Rumi

Eilanden van Hoop

Afgelopen jaar hebben we allemaal kunnen ervaren hoe daden van menselijke hartelijkheid en verbinding de lichtpuntjes zijn te midden van een wereld die in de greep is van angst en verwijdering.
Wahine wil graag “Eilanden van Hoop” creëren, in de vorm van intieme Serenades en  verbindende Natuurconcerten.

Natuurconcerten

Wahine nodigt je graag uit voor een ontspannen “natuurbad”. In een oase van groen gebladerte en omringd door zingende vogels komt iedereen tot zichzelf. Wij voegen daar onze klanken aan toe en nodigen de natuur uit om met ons mee te doen.
Houd onze Facebookpagina in de gaten voor actuele activiteiten.

Serenades

Wij zien het als een kostbare ervaring wanneer je ons uitnodigt om een persoonlijke serenade te komen brengen voor een dierbare: iemand die wat bemoediging, verzachting, troost of verbinding kan gebruiken. We kiezen een aantal liederen uit ons repertoire, afgestemd op degene aan wie we onze muziek opdragen.

Eigenlijk kun je ons uitnodigen voor ieder belangrijk levensmoment dat je graag wilt vieren met liefdevolle aandacht in de vorm van muziek. Denk aan het uitnodigen van een nieuwe ziel in jouw gezin, een welkomstceremonie voor een nieuwgeborene, een overgangsritueel van meisje naar jonge vrouw, voor het eerst op kamers, een liefdesverbintenis of huwelijk, een overgangsritueel van vruchtbare vrouw naar wijze vrouw, een afscheid, of bij de overgang van het fysieke naar het eeuwige.
Wij stemmen graag af op hoe je dit wilt vormgeven. Vraag gerust naar de mogelijkheden, we denken graag mee.

Sponsor of Patron worden?

Ben je enthousiast geworden over ons project “Eilanden van Hoop” en wil je ons daarin graag steunen? Dan kun je Sponsor of Patron worden.
Als Sponsor draag je bij door een eenmalige of terugkerende donatie te doen, direct op onze rekening. Als Patron steun je ons via de website Patreon.com waar je kunt kiezen uit verschillende bijdrages en word je tegelijkertijd op de hoogte gehouden van ons project met exclusieve “patron” posts.

Maak hier jouw keuze:    Patron worden    Sponsor worden