duo Wahine                         

Wahine

Een eigenwijs duo zang en gitaar 

Fenna en Elke maken al samen muziek, sinds Fenna bij Elke in de buik groeide…. maar zij zijn niet alleen moeder en dochter, ook zielenmaatjes, vriendinnen, speelkameraden, uitdagende spiegels en inspirerende collega’s.

Fenna is zangeres, danseres en theatermaakster. Haar ongekunstelde, pure stemgeluid opent harten. Daarnaast brengt ze de muziek met haar framedrums en sansula ritmisch tot leven.
Elke geeft als klassiek geschoold gitariste en klankhealer een verfijnde bedding aan het geheel. En verder is zij het creatieve brein, hart en handen achter teksten, kleding en decor.

Serenades
Wij zien het als een kostbare ervaring wanneer je ons uitnodigt om een persoonlijke serenade te komen brengen voor een dierbare: iemand die wat aanmoediging, verzachting, troost of verbinding kan gebruiken.
We kiezen een aantal liederen uit ons repertoire, afgestemd op degene aan wie we onze muziek opdragen.

Eigenlijk kun je ons uitnodigen voor ieder belangrijk levensmoment dat je graag wilt vieren met liefdevolle aandacht in de vorm van muziek.
Denk aan het uitnodigen van een nieuwe ziel in jouw gezin, een welkomstceremonie voor een nieuwgeborene, een overgangsritueel van meisje naar jonge vrouw, voor het eerst op kamers, een liefdesverbintenis of huwelijk, een overgangsritueel van vruchtbare vrouw naar wijze vrouw, een afscheid, of bij de overgang van het fysieke naar het eeuwige.
Wij stemmen graag af op hoe je dit wilt vormgeven. Vraag gerust naar de mogelijkheden, we denken graag mee.

Vriend van Wahine worden?

Ben je geraakt door onze muziek en onze visie… en wil je ons daarin graag steunen? Dan kun je “Vriend van Wahine” worden.
Je draagt dan bij door een eenmalige of terugkerende donatie te doen, en je wordt dan via een speciale vriendenmail door ons op de hoogte gehouden van onze creaties.
Voor meer informatie en mogelijkheden klik hier.

Wahine en de reis van Ziele ~ concert, poppenvoorstelling en helende reis in één

 

Afgelopen jaar speelden wij met veel plezier onze voorstelling “Wahine en de reis van Ziele”.

Kijk hier naar een fragment van “Wahine en de reis van Ziele”

 

 

 

Yluma Wondercoaching