duo Wahine                         

Wahine

 

Wahine en de reis van Ziele ~ een meditatief concert


“Toen wij bezig waren om een concertprogramma voor te bereiden, kruiste opeens Ziele ons pad. Ze liet ons weten dat ze met ons een voorstelling wilde maken, over de menselijke reis die we allemaal maken hier op aarde, waarin we ontmoeting en liefde ervaren, maar ook verdriet en pijn leren kennen.
Ze nam ons bij de hand, en wij lieten ons door haar leiden….
En zo ontstond een reis door verschillende talen, klanken en muziekculturen, zelf geschreven en bestaande liederen, die ons mee nam op de weg naar binnen. Waar Ziele ontdekt wie zij écht is en ons herinnert aan wie wij écht zijn.”
Kijk hier naar een fragment van “Wahine en de reis van Ziele”

Speeldata najaar
4 september 15.30 uur: Yogacentrum Suniya, Haagsteeg 4 Wageningen
18 september 15.30 uur: de Refter, Rijksstraatweg 37 Beek-Ubbergen (bij Nijmegen)
25 september 15.30 uur: het Lichtschip van Live-to-Be, Ubuntulaan 31 Almere-Oosterwold
(nieuwe data volgen!)

Praktisch
In de zaal mogen de schoenen uit.
Er zijn zitplaatsen op yogamatjes en op stoelen Als je kiest voor een plek op een yogamatje, neem je dan jouw favoriete kussen of schapenvachtje mee? Je kunt jouw voorkeur aangeven bij de reservering.
De voorstelling duurt + 80 min. Er is geen pauze, maar naderhand gelegenheid voor een kopje thee waarbij we je graag ontmoeten.

Tickets

Wij kiezen voor entreeprijzen die zijn afgestemd op jouw intentie en portemonnee. Daarbij maken we geen onderscheid tussen kussen- en stoelplekken. We vertrouwen erop dat je daarin zelf een passende keuze maakt:
     Gedragen: 18,-     Evenwicht: 22,-     Overvloed: 26,-
Reserveer door een mail te sturen naar wahine@yluma.nl met vermelding van naam, telefoonnummer, aantal tickets/gewenste soort, en evt. voorkeur voor kussen/stoelplek.
Wanneer je reserveert, verbind je je ook aan een betaling.

 

Een eigenwijs duo zang en gitaar 

Fenna en Elke maken samen muziek, sinds Fenna bij Elke in de buik groeide…. maar zij zijn niet alleen moeder en dochter, ook zielenzusjes, vriendinnen, speelkameraden, uitdagende spiegels en inspirerende collega’s.

Wahine is Hawaïaans voor “vrouwen”.
Deze twee sensitieve vrouwen benaderen het leven graag vanuit een speels, vrouwelijke invalshoek, en geloven dan ook dat de dagelijkse realiteit prettiger en gemakkelijker wordt wanneer je die met een open blik, zachtheid en lichtheid benadert.
Hun verbindende en verstillende muziek uit alle windstreken is de drager van deze intentie.

‘Out beyond ideas of wrongdoing and rightdoing there is a field. I’ll meet you there.’ ~ Rumi

Fenna is zangeres, danseres en theatermaakster. Haar ongekunstelde, pure stemgeluid opent harten. Daarnaast brengt ze de muziek met haar framedrums en sansula ritmisch tot leven.
Elke geeft als klassiek geschoold gitariste en klankhealer een verfijnde bedding aan het geheel. En verder is zij het creatieve brein, hart en handen achter kleding en decor.

Serenades
Wij zien het als een kostbare ervaring wanneer je ons uitnodigt om een persoonlijke serenade te komen brengen voor een dierbare: iemand die wat aanmoediging, verzachting, troost of verbinding kan gebruiken.
We kiezen een aantal liederen uit ons repertoire, afgestemd op degene aan wie we onze muziek opdragen.

Eigenlijk kun je ons uitnodigen voor ieder belangrijk levensmoment dat je graag wilt vieren met liefdevolle aandacht in de vorm van muziek.
Denk aan het uitnodigen van een nieuwe ziel in jouw gezin, een welkomstceremonie voor een nieuwgeborene, een overgangsritueel van meisje naar jonge vrouw, voor het eerst op kamers, een liefdesverbintenis of huwelijk, een overgangsritueel van vruchtbare vrouw naar wijze vrouw, een afscheid, of bij de overgang van het fysieke naar het eeuwige.
Wij stemmen graag af op hoe je dit wilt vormgeven. Vraag gerust naar de mogelijkheden, we denken graag mee.

Vriend van Wahine worden?

Ben je geraakt door ons project “Eilanden van Hoop” en wil je ons daarin graag steunen? Dan kun je onze “Vriend van Wahine” worden.
Je draagt dan bij door een eenmalige of terugkerende donatie te doen, en je wordt dan via een speciale sponsormail door ons op de hoogte gehouden van onze creaties.
Voor meer informatie en mogelijkheden klik hier.