Wie is Elke?

Tja, wie ben ik?

Dat is een ontdekkingstocht waar ik na iedere nieuwe ervaring weer een genuanceerder antwoord op kan geven.

In een levensloop maak je veel situaties mee die je uitdagen en vormen, en als ik terugkijk zie ik dat die weg me steeds meer naar de kern heeft geleid van wie ik ben en waarom ik hier ben.
Die weg gaat voort en blijft me steeds weer verrassen.
En daarom houd ik liever niet vast aan de verhalen over mezelf, of de verhalen over anderen. Ik wil graag open blijven voor wat er zich nog kan gaan tonen van wie we werkelijk zijn.

Toch vinden veel mensen het leuk om te horen dat ik met veel plezier een conservatoriumopleiding heb gevolgd, in klassiek gitaar. Dat ik via de muziek de Argentijnse Tango heb ontdekt, en een school heb opgericht om die mooie dans te leren dansen. Dat ik verschillende intuïtieve trainingen heb gevolgd waaronder een 5 jarige Healing en Reading opleiding en daarna de bijzondere bijscholingen bij Joanne van Wijgerden van Healing Arts, die maakten dat mijn kosmische delen de weg vonden om in mijn lichaam te kunnen ankeren.
Dat ik moeder ben van een prachtige dochter die ik al van vele dimensies en levens ken, en die me steeds blijft inspireren om vanuit puurheid te leven. Waarbij de natuur en de stilte een oase voor me zijn waar ik kan opladen en verdiepen.

                  Er zijn maar twee manieren om je leven te leiden:
                  alsof niets een wonder is, of alsof alles een wonder is.  

                                                                                   (Albert Einstein)

 

Elke Mu Venus
augustus 2020

Contactgegevens

Elke Wong Lun Hing
De Moestuin 3
6891 CV Rozendaal
welkom@yluma.nl
wahine@yluma.nl

KvK 09191113

BTW-ID NL001855762B63

Yluma Wondercoaching