Muziek is trilling            

 
 
 

Muziek

Op mijn 8ste kreeg ik mijn eerste gitaarlessen, en zo groeide ik op met de vanzelfsprekendheid van muziek in mijn leveplaatje-gitaarles_roodn, die een vervolg vond in een studie klassiek gitaar aan het conservatorium in Arnhem.

Muziek is trilling en trilling brengt je op een zachte manier innerlijk in beweging. Je wordt door muziek geraakt, ontroerd, het kanaliseert gevoelens en brengt verbinding.
Zo is muziek voor mij een dierbaar “instrument” geworden waar het gaat om communicatie, verbinding, ontwikkeling en bewustzijn.

Inmiddels heb ik verschillende vormen gevonden waarin ik muziek kan laten klinken. Klik op de titel die jouw nieuwsgierigheid wekt en je vindt de weg naar meer informatie:

Wahine

Een duo van zangeres Fenna Mei Mei en gitariste Elke Wong Lun Hing, met verbindende en verstillende muziek uit alle windstreken.

Figgy Pudding

Traditionele en nieuwe muziek voor de Kersttijd, door 4 zangers, gitaar en viool.
 

Healing & Coaching met Klank

Kristallen klankschalen, stemvorken, gongs en andere klankinstrumenten brengen harmonie en ontspanning tot diep in jouw lichaam.

Gitaar & Ukelele-lessen

Met wat geduld, een handige volgorde van stappen, en veel plezier, kan iedereen gitaar of ukelele leren spelen. Geef je op voor een gratis proefles!

Muziek & dans voor Peuters

Een danseres en een musicus komen ieder seizoen met een beeldend verhaal naar de speelzaal of het kinderdagverblijf. Dat wordt zingen, dansen en samen spelen!

Contactgegevens

Elke Wong Lun Hing
De Moestuin 3
6891 CV Rozendaal
welkom@yluma.nl

KvK 9191113

BTW-ID NL001855762B63