Muziek is trilling 
  
 

Muziek

Op mijn 8ste kreeg ik mijn eerste gitaarlessen, en zo groeide ik op met de vanzelfsprekendheid van muziek in mijn leveplaatje-gitaarles_roodn, die een vervolg vond in een studie klassiek gitaar aan het conservatorium in Arnhem.

Muziek is trilling en brengt je innerlijk in beweging.   
Je wordt erdoor geraakt, ontroerd, het kanaliseert gevoelens en brengt verbinding.
Zo is muziek voor mij een dierbaar “instrument” geworden waar het gaat om communicatie, verbinding, ontwikkeling en bewustzijn.

Geniet je erg van het luisteren naar muziek, en je innerlijk laten raken door compositie, klank of tekst?
Misschien wil je zelf muziek leren maken, door een instrument zoals gitaar of ukelele “in de vingers” te krijgen. Of je wilt jezelf beter leren kennen en nieuwe vaardigheden aanleren terwijl je jouw instrument leert bespelen, in Muziekcoaching?
Ga je nog een stapje verder en ben je toe aan het herontdekken en de weg vrij maken voor wie jij echt bent, in een Healingsessie met Klank-, Licht- en Kleurfrequenties?
Klik op de titel die jouw nieuwsgierigheid wekt en je vindt de weg naar meer informatie:

Gitaar & Ukelele-lessen of Muziekcoaching

Met wat geduld, een handige volgorde van stappen, en veel plezier, kan iedereen gitaar of ukelele leren spelen. Onderweg leer je focus, doorzetten, structuur, loslaten, jezelf waarderen…en nog veel meer. Geef je op voor een gratis kennismaking!

Wahine

Een duo van zangeres Fenna Mei Mei en gitariste Elke Wong Lun Hing, met verbindende en verstillende muziek uit alle windstreken.

Meditatieve Klankreis

Iedere laatste vrijdag van de maand kun je je in Yogaschool Room4Yoga (Velp) laten onderdompelen in de helende klanken van kristallen klankschalen, gongs en meer.
Ook kom ik graag op locatie een Meditatieve Klankreis aanbieden

Healing & Coaching met Klank, Licht en Kleur

Kristallen klankschalen, stemvorken, gongs brengen harmonie en ontspanning tot diep in jouw lichaam. De lichtfrequenties van Healing Arts verhelderen het contact met jouw grotere Zelf, en de Kleurfrequenties van Aurasoma werken diep door in jouw energiesysteem.

Contactgegevens

Elke Wong Lun Hing
De Moestuin 3
6891 CV Rozendaal
welkom@yluma.nl

KvK 9191113

BTW-ID NL001855762B63