Muziek is
 
 
 
px px
 
 
 
 
 
trilling
 

Muziek

Op mijn 8ste kreeg ik mijn eerste gitaarlessen, en zo groeide ik op met de vanzelfsprekendheid van muziek in mijn leven, die een vervolg vond in een studie klassiek gitaar aan het conservatorium in Arnhem.

Muziek is trilling en brengt je innerlijk in beweging.   
Je wordt erdoor geraakt, ontroerd, het kanaliseert gevoelens en brengt verbinding.
Zo is muziek voor mij een dierbaar “instrument” geworden waar het gaat om communicatie, verbinding, ontwikkeling en bewustzijn.

Geniet je erg van het luisteren naar muziek, en je innerlijk laten raken door compositie, klank of tekst? Misschien wil je zelf muziek leren maken, door een instrument zoals gitaar “in de vingers” te krijgen. Of je wilt jezelf beter leren kennen en nieuwe vaardigheden aanleren terwijl je jouw instrument leert bespelen, in Muziekcoaching?
Ga je liever heel gericht te werk en wil je de weg vrij maken voor wie jij echt bent, in een Healingsessie met Klank-, Licht- en Kleurfrequenties?
Klik op de titel die jouw nieuwsgierigheid wekt en je vindt de weg naar meer informatie:

Gitaarles

Met wat geduld, een handige volgorde van stappen, en veel plezier, kan iedereen gitaar  leren spelen. Onderweg leer je focus, doorzetten, structuur, loslaten, jezelf waarderen…en nog veel meer. Geef je op voor een gratis kennismaking!

Duo Wahine

Een duo van zangeres, danseres en theatermaakster Fenna Mei Mei en klassiek gitariste, healer en creatieve duizendpoot Elke Wong Lun Hing, moeder en dochter. Wahine houdt er van muziek, theatrale elementen en helende krachten met elkaar te verbinden. Meer informatie en video/geluidsfragmenten vind je op hun site: www.duowahine.nl

Healing & Coaching met Klank, Licht en Kleur

Kristallen klankschalen, stemvorken, gongs brengen harmonie en ontspanning tot diep in jouw lichaam. De lichtfrequenties van Healing Arts verhelderen het contact met jouw grotere Zelf, en de Kleurfrequenties van Aurasoma werken diep door in jouw energiesysteem.

Meditatieve Klankreis

Regelmatig organiseer ik een meditatieve klankreis, waarin je je kunt laten onderdompelen in de helende klanken van kristallen klankschalen, gongs en meer.
Ook kom ik graag op locatie een Meditatieve Klankreis aanbieden, als rust en integratie moment in een retreat of workshop.

Contactgegevens

Elke Wong Lun Hing
De Moestuin 3
6891 CV Rozendaal
welkom@yluma.nl
wahine@yluma.nl

KvK 09191113

BTW-ID NL001855762B63

Yluma Wondercoaching