Alles is energie

 

     

Tijd voor verandering?

 

Heelheid

Iedereen kent wel dat gevoel van “samenvallen met jezelf”:
Je bent in je element, voelt jouw energie stromen en bent in contact met je lichaam. Je hebt rustige gedachten en in het beste geval voel je (universele) liefde voor jezelf en anderen.
In feite val je dan samen met jouw “Ware Zelf”.
En iedereen kent ook die momenten waarop je reageert vanuit oude pijn en beperkende overtuigingen, en je ver verwijderd voelt van wie je bent of wilt zijn.
Wat je op jouw pad ook tegenkomt, het laat jou zien op welke plekken er nog ruis is om jouw Ware Zelf voluit te leven.

Alles is energie, alles heeft zijn eigen trillingsfrequentie. Met energetisch werk kunnen we vastzittende energie van beperkende overtuigingen en ervaringen uit jouw verleden (dit leven of andere levens), in beweging brengen en de weg vrij maken voor wie je nu bent.

Hoe gaat dat in zijn werk?

In mijn sessies nemen we  jouw lichaamsbewustzijn als uitgangspunt voor de communicatie met jouw Ware Zelf. Zo maak je gemakkelijker contact met jouw gevoel en intuïtie, op een gegronde manier.
We stemmen samen af op jouw energiesysteem en van daaruit ontstaat er een vorm waarin ik verschillende helende frequenties kan inzetten.
Zo maak ik dankbaar gebruik van klankfrequenties (kristallen klankschalen, stemvorken en koshigongs), kleurfrequenties (pomanders en quintessences van Aurasoma) en lichtfrequenties (Healing Arts).

Naast de hierboven beschreven combinatie- Healingvorm kun je ook kiezen voor een specifieke vorm die jou aantrekt, bv alleen Klank, of Zelfhealing:

In een Klankhealing zijn klankfrequenties leidend. Je wordt ondergedompeld in de harmoniserende trillingen van kristallen klankschalen stemvorken en gongs. Deze brengen beweging en herordening tot in jouw cellen (zelfs van organen en botten). Dat geeft een diepe ontspanning waarin integratie en inzicht de ruimte krijgt.
Wil je op een laagdrempelige manier ervaren wat klank met je kan doen? Regelmatig bied ik een Meditatieve Klankreis aan in Arnhem en omgeving: zie de agenda.
of volg mijn Facebookpagina.

Wanneer je voor een paar sessies of traject Zelfhealing kiest, leer en oefen je praktische energie oefeningen die handvaten geven om zelf jouw energiesysteem beter te leren kennen en onderhouden. Oefeningen die helpen bij onrust, onduidelijke angsten, een vol hoofd, onheldere communicatie, niet helemaal in je lichaam kunnen zijn, slecht slapen, en meer van zulke herkenbare menselijke ongemakken.

Wensen voor een sessie

De aanleiding om voor een sessie te kiezen kan alles zijn wat je tegenkomt in jouw mens-zijn met een verlangen naar bewust leven.
Je wilt misschien meer gaan leven vanuit jouw hart en jezelf bevrijden van wat dat in de weg staat. Je wilt liefdevoller omgaan met jouw sensitiviteit en deze als kracht erkennen. Je voelt je anders en wilt dat onderzoeken. Je wilt meer jezelf kunnen zijn in relatie tot anderen. Je wenst meer flow en gemak in jouw leven. Je hebt een wens om te veranderen.
Of misschien heb je gewoon het gevoel even vast te zitten en kom je daar alleen niet zo snel uit.

Graag bied ik je mijn intuïtie aan om samen op onderzoek te gaan, je bent van harte welkom.

Contactgegevens

Elke Wong Lun Hing
De Moestuin 3
6891 CV Rozendaal
welkom@yluma.nl

KvK 9191113

BTW-ID NL001855762B63

Yluma Wondercoaching