WonderkaartenIn gesprek met je kleurrijke zelf

 

De oorsprong: Wong’s Wonderolie

Het begon met een sterk ontwikkelde reukorgaan tijdens mijn zwangerschap, en intuïtieve experimenten met etherische oliën… een vriendin die dit wist vroeg me om een aantal massage oliën te ontwikkelen voor een vrouwenworkshop.
De geurkarakters ontstonden als intuïtief antwoord op de herkenbare processen in iedere vrouw. Daarna onderzocht ik mannenthema’s, zwangerschap, baby’s en kinderen…. en voor ik het wist was er een assortiment van 44 natuurlijke huidoliën. Iedere olie met een eigen geurcompositie,  kleurrijke afbeelding op het etiket, een beeldende titel en een gedicht. Deze vorm bleek  al gauw te werken als een zintuiglijk orakelspel.
Klik hier om kennis te maken met alle karakters.

Inmiddels is om praktische redenen de verkoop van de huidoliën stil komen te liggen.
Ik ben in gesprek met een bedrijf om het afvullen uit te besteden, zodat Wong’s Wonderolie weer kan worden opgenomen in mijn aanbod.

Wong’s Wonderolie Intuïtiekaarten

intuitiekaarten

Vaak werd mij gevraagd of er ook grotere afbeeldingen waren van de afbeeldingen op de flesjes. Dat vond ik een mooie aanleiding om met alle karakters een set Intuïtiekaarten samen te stellen:
44 kleurrijke kaarten in een prachtig doosje, met een vouwboekje waarin alle gedichten staan.
De kaarten zijn te gebruiken als inzichtkaarten, waarbij de energie van de betreffende Wonderolie voelbaar aanwezig is en zijn werk doet. De teksten uit het vouwboekje vullen de inzichten aan.
Wil je graag een kaartenset bestellen? Stuur me dan een mail met jouw wensen en adresgegevens.

 

Reactie van een psychodynamisch therapeute en lifecoach:

“Aan het eind van de sessies die ik geef, vraag ik altijd of cliënten een kaart willen trekken. De cliënten die jouw kaarten trekken, geven steevast aan dat zij ze zo mooi vinden. Regelmatig gebeurt het dat ze ontroerd zijn, wanneer ik het bij de kaart passende gedicht voorlees. Ze worden door zowel de kaart als het gedicht geraakt.
Dus hierbij geef ik je graag een compliment voor je prachtige kaartenset. Ik geniet er zelf ook van.”

Contactgegevens

Elke Wong Lun Hing
De Moestuin 3
6891 CV Rozendaal
welkom@yluma.nl

KvK 9191113

BTW-ID NL001855762B63

 

Yluma Wondercoaching