Gitaar leren spelen?

Gitaarles – iedereen kan het leren

plaatje-gitaarles_rood
Hou je van kabbelende gitaarmuziek bij het kampvuur? Of gaat jouw hart sneller kloppen van vurige spaanse klanken, dromerige melodieën,  dansmuziek uit de pruikentijd of de minder bekende klassieke en romantische gitaarmuziek? Wil je dat ene popliedje begeleiden, of zelf een liedje maken voor de verjaardag van Oma? Op de gitaar kan het allemaal!
We zoeken de muziekstijl die jou raakt én onderzoeken onderweg ook andere muziekstijlen. Want met iedere muziekstijl leer je weer nieuwe technieken. Zo kun je veel kanten van jezelf tot uitdrukking brengen.
Vertrekpunt is wat er kan, zodat je ontspannen en met plezier muziek kunt maken. Van daaruit inspireer ik je tot volgende stappen.
Wanneer je thuis regelmatig oefent zul je zien dat je alles wat je leert snel ‘in de vingers’ krijgt.

Sinds kort kun je ook les nemen op het kleine zusje van de gitaar: de ukelele. Omdat de uke kleiner is en 2 snaren minder heeft, zijn akkoorden gemakkelijker te leren als je liedjes wilt begeleiden.
En wie wordt er nou niet aangestoken door dit vrolijke, zomerse geluid?

Lesvormen
De wekelijkse individuele lessen duren een half uur of 40 minuten, voor gevorderde of zelfstandige leerlingen is er de mogelijkheid van tweewekelijkse lessen van drie kwartier of een uur. Omdat de lessen individueel zijn kunnen ze volledig worden afgestemd op jouw muzieksmaak, tempo en leerstijl en kunnen ze op elk gewenst moment van start gaan.

Achtergrond van Elke
Door mijn opleiding Klassiek Gitaar aan het conservatorium van Arnhem geef ik les vanuit een klassieke methodiek met een goede technische basis. Mijn opleiding tot healer en coach heeft me nog breder gevormd in het begeleiden van de ontwikkeling en kwaliteiten van mijn leerlingen. (En ook op mijn eigen bewustzijn als mens, gitariste en lerares!).

Ik hou er van om vanaf de eerste noot te zoeken naar een mooie klank en om een muzikaal verhaal te leren vertellen. En ik wil je graag “ik-kan-het” ervaringen laten beleven, die geven vertrouwen om steeds weer nieuwe stappen te zetten.
In 30 jaar leservaring aan kinderen en volwassenen (van 5 tot 75) trok ik zeer uiteenlopende leerlingen aan. Van kinderen met een lichamelijke beperking, faalangst, gebrek aan concentratie, tot hoogsensitieve en/of hoogbegaafde leerlingen. Van oma’s en opa’s die een liedje voor de kleinkinderen wilden begeleiden, schooljuffen en meesters die eindelijk eens die gitaar wilden gebruiken die in het klaslokaal hing, tot heren op leeftijd die eens iets nieuws wilden proberen. En alles daar tussenin…

Gratis proefles
Kom je het ook uitproberen? Je kunt vrijblijvend een gratis kennismakingsles afspreken.

Leslocatie: de Moestuin 3 in Rozendaal.
Voor prijzen en afspraken zie de Lesovereenkomst. Gelrepashouders krijgen speciale kortingen! iedereen

Contactgegevens
Elke Wong Lun Hing
De Moestuin 3
6891 CV Rozendaal
welkom@yluma.nl
Tarieven
Privacybeleid