Gitaarles                    iedereen kan het leren!   

Gitaarles – iedereen kan het leren!

plaatje-gitaarles_rood
Hou je van kabbelende gitaarmuziek bij het kampvuur? Of gaat jouw hart sneller kloppen van vurige spaanse klanken, dromerige melodieën,  dansmuziek uit de pruikentijd of de minder bekende klassieke en romantische gitaarmuziek? Wil je dat ene popliedje begeleiden, of zelf een liedje maken voor de verjaardag van Oma? Op de gitaar kan het allemaal!
We zoeken de muziekstijl die jou raakt én onderzoeken onderweg ook andere muziekstijlen. Want met iedere muziekstijl leer je weer nieuwe technieken. Zo kun je veel kanten van jezelf tot uitdrukking brengen. Vertrekpunt is wat er kan, zodat je ontspannen en met plezier muziek kunt maken. Van daaruit inspireer ik je tot volgende stappen.
Wanneer je thuis regelmatig oefent zul je zien dat je alles wat je leert snel ‘in de vingers’ krijgt.

De wekelijkse individuele lessen duren een half uur of 40 minuten, voor gevorderde of zelfstandige leerlingen is er de mogelijkheid van tweewekelijkse lessen van drie kwartier of een uur. Omdat de lessen individueel zijn kunnen ze volledig worden afgestemd op jouw muzieksmaak, tempo en leerstijl en kunnen ze op elk gewenst moment van start gaan.
Door mijn opleiding Klassiek Gitaar aan het conservatorium van Arnhem geef ik les vanuit een klassieke methodiek met een goede technische basis. Mijn opleiding tot healer en coach heeft me breder gevormd in het begeleiden van de ontwikkeling en kwaliteiten van mijn leerlingen. 
Ik hou er van om vanaf de eerste noot te zoeken naar een mooie klank en om een muzikaal verhaal te leren vertellen. En ik wil je graag “ik-kan-het” ervaringen laten beleven, die geven vertrouwen om steeds weer nieuwe stappen te zetten.

Sinds een paar jaar kun je ook les nemen op het kleine zusje van de gitaar: de ukelele. Omdat de uke kleiner is en 2 snaren minder heeft, zijn akkoorden gemakkelijker te leren als je liedjes wilt begeleiden.
En wie wordt er nou niet aangestoken door dit vrolijke, zomerse geluid?

 

In 30 jaar leservaring aan kinderen en volwassenen  trok ik leerlingen aan van allerlei pluimage. Van kinderen met een lichamelijke beperking, leerproblemen,  hoogsensitiviteit of hoogbegaafdheid, broertjes en zusjes die de een na de ander kozen voor de gitaar, oma’s die een liedje voor de kleinkinderen wilden begeleiden, schooljuffen/meesters die eindelijk eens die gitaar wilden gebruiken die in het klaslokaal hing, en heren op leeftijd die eens iets nieuws wilden proberen. En alles daar tussenin…

Kom je het ook uitproberen?
Je kunt vrijblijvend en gratis een kennismakingsles afspreken.

Leslocatie: de Moestuin 3 in Rozendaal.
Voor prijzen en afspraken zie de Lesovereenkomst. Gelrepashouders krijgen speciale kortingen!

Kijk voor de vakantiedata hier.

Contactgegevens

Elke Wong Lun Hing
De Moestuin 3
6891 CV Rozendaal
welkom@yluma.nl

KvK 9191113

BTW-ID NL001855762B63

Yluma Wondercoaching