Workshops

Workshops Najaar 2020

 

Yin Yoga met Kristalklanken   

Zondag … september 16.00-17.30 uur

 

Yin yoga is een zachte en rustige vorm van yoga waarbij je vooral liggende en zittende oefeningen doet. Deze houdingen zijn gericht op het versterken en versoepelen van bindweefsel en gewrichten. Het brengt je dieper in je lichaam en maakt je bekkengebied losser.
De klanken van kristallen klankschalen, stemvorken en koshigongs trillen door tot diep in jouw cellen en helpen ballast (afvalstoffen, fysiek en energetisch) los te laten. Deze harmonische klanktrillingen hebben de eigenschap dat ze chaos terugbrengen naar een natuurlijke ordening. De werking van Bergkristal – waar deze instrumenten van gemaakt zijn – geeft daar nog een extra dimensie aan mee van hartenergie, harmonie en zuivering.
Wat jou niet meer van dienst is mag zachtjes los trillen en wat overblijft is de Pure Jij. Het resultaat is een diepe ontspanning, zodat je in een staat kunt komen van Zijn.
 
Deze workshop is een co-creatie van Sabine Riswick, yogadocente van Room4yoga, en Elke Wong Lun Hing, healer en musicus van Yluma.
 
Plaats: Room4yoga, Emmastraat 33 Velp
Prijs: Eu 22,- (Eu 17,50 voor leden van de Room4yoga)
Je kunt je inschrijven via de site van Room4yoga

 

“Lovely Vibes” liefdevol omgaan met jouw energiesysteem

Zondag .. september 14.00 – 16.30 uur

 
Alles is in wezen energie, trilling. Van de bewegende moleculen in materie, tot de trillingsfrequentie van een gesprek of een gevoel. Over dat eerste leren we op school, maar jammer genoeg leren we niet hoe je liefdevolle zorg kunt hebben voor jouw eigen energiesysteem.
Waar een vervelende ervaring je uit evenwicht kan brengen of zelfs blokkeren, raakt jouw energie gestagneerd en kunnen gemakkelijk negatieve overtuigingen vast komen te zitten in jouw systeem. In deze workshop leer je eenvoudige en praktische energie-oefeningen waarmee je jouw energie weer aan het stromen kunt brengen, of de energie van overtuigingen kunt neutraliseren of ontmaskeren.
Omlijst met visualisaties, klank en spel geeft deze workshop je een positieve en praktische boost in hoe je liefdevol voor jezelf kunt zorgen. Zo ga je weer ”verlicht” en ontspannen naar huis, misschien zelfs met een gevoel van bevrijding en een frisse kijk op wie je bent.
 
Plaats: Room4yoga, Emmastraat 33 Velp
Prijs: Eu 40,- incl. thee met lekkers
Maximaal 12 deelnemers
Je kunt je inschrijven door een mail te sturen via deze link

 

Helende Kristalklanken – een meditatieve klankreis

Vrijdag .. september 19.30 – 21.30 uur
 
Ontspannen liggend laat je jezelf onderdompelen in klanken van zuivere kristallen klankschalen, stemvorken, lieflijke koshigongs en andere klankinstrumenten.
De harmonische trillingsfrequenties van deze helende instrumenten hebben de eigenschap om mogelijke verstoringen in jouw energiesysteem terug te brengen naar een natuurlijke en oorspronkelijke ordening.
Tot in jouw cellen brengen deze klanken je aan het trillen, als een innerlijke massage van spieren en organen en zelfs botten.
Zo wordt er los getrild wat jou niet meer van dienst is, en kun je jezelf zonder ruis ervaren. Oorspronkelijk, ontspannen en met meer helderheid.
 
Plaats: Room4yoga Emmastraat 33 Velp
Prijs: Eu 20,- incl. thee
Voor meer info en inschrijving kun je een mail sturen via deze link