Workshops

Agenda voorjaar en zomer 2021

 

Helende Kristalklanken – een meditatieve klankreis

Vrijdag 25 juni, 9 en 23 juli van 19.30 – 21.30 uur

Ontspannen liggend laat je jezelf onderdompelen in de klanken van zuivere kristallen klankschalen, stemvorken, lieflijke koshigongs en andere klankinstrumenten.
De harmonische trillingsfrequenties van deze helende instrumenten brengen verstoringen in jouw energiesysteem terug naar een natuurlijke en oorspronkelijke ordening. Tot diep in jouw cellen brengen ze je aan het trillen, als een innerlijke massage van spieren en organen, en zelfs botten!
Zo wordt er los getrild wat jou niet meer van dienst is, en kun je jezelf zonder ruis ervaren. Oorspronkelijk, ontspannen en met meer helderheid.

Plaats: Room4yoga Emmastraat 33 Velp
Prijs: Eu 22,50 per avond
Voor meer info en inschrijving kun je me een mail sturen.

Yin Yoga met Kristalklanken   

Datum volgt!

Tussen de vlinders en de vogels, liggend op jouw matje in het gras, kun je ervaren wat de combinatie van Yin yoga en Kristalklanken doen voor jouw lichaam en welbevinden.

Yin yoga is een zachte en rustige vorm van yoga waarbij je vooral liggende en zittende oefeningen doet. Deze houdingen zijn gericht op het versterken en versoepelen van bindweefsel en gewrichten. Het brengt je dieper in je lichaam en maakt je bekkengebied losser.
De klanken van kristallen klankschalen, stemvorken en koshigongs trillen door tot diep in jouw cellen en helpen ballast (afvalstoffen, fysiek en energetisch) los te laten. Deze harmonische klanktrillingen hebben de eigenschap dat ze chaos terugbrengen naar een natuurlijke ordening. De werking van Bergkristal – waar deze instrumenten van gemaakt zijn – geeft daar nog een extra dimensie aan mee van hartenergie, harmonie en zuivering.
Wat je kunt laten gaan mag zachtjes los trillen en wat overblijft is de Pure Jij. Het resultaat is een diepe ontspanning, zodat je in een staat kunt komen van Zijn.

Deze workshop is een co-creatie met Sabine Riswick, yogadocente van Room4yoga.

Plaats: Tuin van “Ons Raadshuis”, Nieuwstraat 1 Velp 
Prijs: Eu 22,50 (Eu 17,50 voor leden van Room4yoga)
Je kunt je inschrijven via de site van Room4yoga

Plaats: Room4yoga Emmastraat 33 Velp

 

“Good Vibes” – liefdevol omgaan met jouw energie

5 vrijdagochtenden  (data volgen, laat me weten wanneer je interesse hebt)

Alles is in wezen energie, trilling. Van de bewegende moleculen in materie, tot de trillingsfrequentie van een gesprek of een gevoel. Over dat eerste leren we op school, hoe mooi zou het zijn als we daar ook zouden leren om te gaan met ons eigen energiesysteem!
Hoogsensitieve mensen weten maar al te goed hoe teveel prikkels of een beladen sfeer je uit evenwicht kunnen brengen. In deze ochtenden leer je eenvoudige en praktische oefeningen waarmee je bewuster wordt van jouw energetische ruimte en er goed voor leert zorgen.

Plaats: Room4Yoga, Emmastraat 33 Velp
Prijs: Eu 175,-
Max. 10 deelnemers
Je kunt je inschrijven door een mail te sturen.

Contactgegevens

Elke Wong Lun Hing
De Moestuin 3
6891 CV Rozendaal
welkom@yluma.nl

KvK 9191113

BTW-ID NL001855762B63