Samen-Klank

Samen – Klank

Een Klanksessie voor 2 dierbaren en hun verbinding.

klankschalen 1

 

Hoe werkt het?

Klank gaat waar handen en woorden niet kunnen komen.
Ze dringt met haar trilling door tot diep in onze cellen en brengt daar beweging en ordening, zoals dit filmpje mooi laat zien.
Als mens bestaan we uit een complex systeem van trillingen en frequenties. Een verstoring daarin kan voelbaar worden door fysieke of emotionele klachten. Klanktrilling heeft de eigenschap om chaos terug te brengen naar een natuurlijk staat van ordening. Na een klanksessie voel je je dan ook diep ontspannen en meer aanwezig in je lichaam.

Samen  Klinken

Sinds kort is er de mogelijkheid om een Klanksessie te ervaren samen met een dierbare: jouw partner, kind, vriend/vriendin of familielid. Samen word je een uur lang ondergedompeld in klank en trilling van prachtige zuivere kristallen klankschalen, stemvorken, lieflijke Koshigongs, stem en andere klankinstrumenten.
Aan het begin van jullie sessie stemmen we samen af op een intentie voor jullie verbinding. Deze werkt samen met de klanktrillingen door in je lichaam (zelfs tot in je botten!) , energiesysteem en jullie energetische verbinding. Ook na de sessie werken de trillingen nog een tijdje door.

Een sessie vindt liggend en gekleed plaats. Door het liggen kom je gemakkelijker in een diepere ontspanning en bewustzijnslaag terecht.

Ter kennismaking met deze nieuwe vorm van Klanksessie hanteer ik een gereduceerd tarief van € 60,- (incl. BTW), omdat de 6e kaart uit de Grote Arcana van de Tarot de kaart is voor “de Geliefden” en “het ambacht van relaties”.

Klik hier voor alle Tarieven.

Terug naar de pagina Healing & Coaching