over Yluma

Wonder Coaching

 

kindEr zijn maar twee manieren om je leven te leiden:
alsof niets een wonder is,
of alsof alles een wonder is.

 

(Albert Einstein)

Weet je wel wat voor een Wonder je bent?

Jij bent een geschenk, met die unieke combinatie van eigenschappen die samen definiëren wie jij bent.
Het bizarre daarvan is dat juist dat waarin jij bijzonder bent, je zó eigen is dat het voor jou gewoon is. In de ontmoeting met anderen kun je deze kwaliteiten opnieuw herkennen.
 
Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat er in ons DNA veel materiaal opgeslagen ligt dat we niet actief gebruiken. We benutten zelfs maar zo’n 20% van onze potentie. Er is een ander bewustzijn nodig om toegang te krijgen tot wat er in ons ligt. In deze tijd openen zich nieuwe mogelijkheden en dimensies om als mens deze slapende kwaliteiten te herwinnen.
 
In Yluma ga ik graag met jou op zoek naar het Wonder in jou, om bewustzijn te krijgen over het Wonder van het Leven dat zich via jou wil manifesteren. Iedere stap van ieder individu naar meer bewustzijn draagt bij aan een verandering in het totale menselijk veld van informatie en vergroot zo de mogelijkheden van ons allemaal.
Dat is ons geschenk aan deze nieuwe tijd waar Yluma graag aan wil bijdragen.

 

Wie steekt daarachter?

elke1Als kind al kon ik met verwondering staan kijken naar anderen. Ik las op hun gezichten wat er in hen omging, ik las hun energie, en observeerde de non-verbale interactie tussen mensen. Die fascinatie werd een levenslang onderzoek langs verschillende vormen van waarnemen en communiceren.
Een studie klassiek gitaar aan het Conservatorium liet mij kennismaken met de taal van klank en stilte. Het oprichten van een Dansschool Argentijnse Tango en de danslessen die ik daar gaf maakten mij bewust van de taal van het lichaam. Daarna kwam ik tot de kern in Bewustzijnstrainingen, waaronder Healing en Reading. Daarin hervond ik het vertrouwen in mijn intuïtie en herinnerde me de diepe taal van het voelen in verbinding met mijn lichtwezen.

ElachendkleinOp dat punt terugkijkend, werd ik mij er bewust van dat die verbinding met het Lichtwezen altijd een vanzelfsprekend uitgangspunt was geweest in mijn contact met anderen. Het verlangen om op dat niveau met elkaar te communiceren en leven was drijfveer in al mijn verbintenissen maar bleek niet voor iedereen voelbaar of toegankelijk. Dat had me vaak mijn neus doen stoten en eenzaam doen voelen. Tegelijkertijd nodigde dit mij uit het licht steeds dieper in mezelf te vinden. Wat een paradoxaal en wonderlijk gegeven!

Vanuit verwondering over de essentie van het leven werd Yluma geboren: een plek om jezelf dieper te ontmoeten, een ruimte die de veiligheid en een groot welkom biedt om af te stemmen op de potentie van het Wonder in jou!

 
© Elke Wong Lun Hing.  Niets op deze site mag zonder schriftelijke toestemming gebruikt, gekopieerd of openbaar gemaakt worden. Wordt u geïnspireerd door tekst of afbeeldingen op deze site en wilt u deze inspiratie doorgeven, neem dan contact met ons op.