Lichthealing

Lichthealing

 
 
 

Wanneer ik spreek over licht verwijs ik naar de oerbron van energie waar alles uit voort gekomen is, de meest pure en oorspronkelijke energie waar alles in essentie uit bestaat.
Het visualiseren, zien of voelen van licht heeft een direct effect op materie en bezit de kracht om deze naar zijn oorspronkelijke staat van heelheid terug te brengen.
Met veel plezier gebruik ik de Liquid Light Frequencies en sprays van Healing Arts om het contact met jouw kern van licht, jouw lichtwezen, te herstellen. Deze kosmische frequenties herstellen jouw oorspronkelijke blauwdruk en trillen los wat deze blauwdruk door de jaren met ervaringen, verwarring, overtuigingen heeft toegedekt. Dit loskomen van oude energie kan voelbaar worden door trillingen in je lichaam, herinneringen of emoties die loslaten.

Een sessie duurt ongeveer 1 1/2 uur en vindt staande, zittend en/of liggend plaats. De houding ontstaat naar aanleiding van het thema en het stadium van de healing. Soms wil een energetische stagnatie in het lichaam zich in een bepaalde beweging tot uitdrukking brengen, soms helpt liggen om een diepere bewustzijnslaag te bereiken.

Klik hier voor de tarieven.

Terug naar de pagina Healing & Coaching