Klankbad en Klankhealing

Klankbad en KlankhealingKlank is trilling, net als licht.
En omdat ons hele systeem uit trillingen bestaat (denk bv aan alle signalen die ons zenuwstelsel uitzendt om te kunnen bewegen) heeft Klank invloed op ons lichaam, ons subtiele energiesysteem en daarmee op ons welbevinden.
We kennen allemaal klanken die niet harmonisch zijn, waar we van schrikken of die ons “door merg en been” gaan, waar ons lichaam een stress-reaktie op geeft. Harmonische klanktrillingen, zoals die van kristallen klankschalen, stemvorken en koshigongs hebben de eigenschap om chaos terug te brengen naar een natuurlijk staat van ordening, zoals je kunt zien in dit filmpje. Dat geeft een beeld van wat klank kan doen met blokkades.

Hoe werkt het?

Tijdens een Klankbad wordt je drie kwartier lang ondergedompeld in klank en trilling. Dit dringt door tot in alle delen van je lichaam en geeft een diepe ontspanning. Het werkt als een massage, maar dan tot diep in je hele lichaam (zelfs je botten!). Ook na de sessie werken de trillingen nog een tijdje door.
Een Klankhealing werkt gerichter dan een Klankbad en duurt ongeveer anderhalf uur. We stemmen samen af op jouw vraag of wens. De daardoor ingegeven klank- en licht-frequenties trillen oude energie los en geven daarmee ruimte aan jouw oorspronkelijke krachten die daardoor onderdrukt werden. Dat brengt nieuwe beweging in jouw hele energiesysteem.

Tarieven

Ter kennismaking krijg je bij jouw eerste sessie een korting. Zo kun je een Klankbad ervaren voor 45,- (ipv 50,-) en een Klankhealing voor 70,- (ipv 80,-). Voor meer info of het maken van een afspraak klik hier.

stemvorken1 klankschalen 2